Ledenavond 15 oktober 2018

Ledenavond 15 oktober 2018

Op 15 oktober 2018 vindt de ledenavond plaats in ‘Dorpshuis de Bouwakker’, Merelstraat 27-BG, 8094 AM, Hattemerbroek. De avond begint om 20.00uur.

Tijdens deze avond presenteren de Young Breeders hun succesvolle activiteit ‘From the field to the photo’. Daarna geeft spreker Jurjen Boerrigter een presenatie over Jetstream Genetics en Koepon: Wat hebben zij te bieden aan de hedendaagse fokkerij?
Jurjen Boerrigter is momenteel manager business Development & Innovation bij Koepon. Jurjen heeft al jarenlang ervaring in de fokkerij en gaat een boeiende inleiding houden met een hoog actualiteiten gehalte. Het verhaal kent twee delen: Koepon en de vele bedrijven die hier onder vallen, die allemaal zeer actief zijn in de wereldwijde melkveehouderij. Het andere deel gaat over Jetstream Genetics. Jetstream Genetics focust op het selecteren van de beste genomic stieren, en legt de nadruk op exterieur en beste koefamilies. Wereldwijd wordt Jetstream gepromoot door Roger Turner, en in Nederland zijn de stieren beschikbaar via de website. Wat is de strategie van Jetstream, en wat hebben ze de HHH leden te bieden? Jurjen geeft 15 oktober antwoord op die vraag.

Terug naar het overzicht