Trouw Nutrition nieuwe hoofdsponsor van Holland Holstein Herds

Trouw Nutrition nieuwe hoofdsponsor van Holland Holstein Herds

Trouw Nutrition Benelux is de komende jaren een van de nieuwe hoofdsponsors van de Holland Holstein Herds. Naast de bestaande sponsoren is ook Trouw Nutrition Benelux aanwezig op de Holland Holstein sHow op 7 en 8 December 2018.

Trouw Nutrition Benelux
Trouw Nutrition Benelux is een onderdeel van Nutreco, wereldwijd speler in dier- en visvoeding. Zij leveren innovatieve voeroplossingen voor elke diersoort. Kwaliteit, innovatie en duurzaamheid staan centraal in de benadering. Daarbij zorgen de specialisten van Trouw voor de vertaalslag van de verkregen kennis in een gedegen aanpak en producten die het verschil maken in de stal door de productiviteit te verhogen en de gezondheid van de dieren in alle levensfasen te ondersteunen.
Trouw Nutrition levert naast advies een breed assortiment producten die de gezondheid en productiviteit van rundvee, varkens, pluimvee en paarden verbetert. Het assortiment bestaat uit premixen, boerenmineralen, Selko voeradditieven (organische zuren, toxinebinders), Farm-O-San diergezondheidsproducten en jongdiervoeders onder de naam Sprayfo en Milkiwean.

Terug naar het overzicht