Roodbont wordt gewonnen door Future Dream H. Alexandra van Wijnker

Roodbont wordt gewonnen door Future Dream H. Alexandra van Wijnker

Wijnker domineerde roodbontklasse op de 27ste editie van de Holland Holstein sHow. Future Dream H. Alexandra (vader Kanu) won de middenklasse en werd later algemeen kampioen roodbont. Alexandra kreeg in de strijd om het algemeen kampioenschap de meeste weerstand van nota bene een stalgenote: Future Dream H. Rosie (vader Jotan Red).

Irma 108 wint het kampioenschap vaarzen

Het vaarzenkampioenschap in de roodbont klasse werd gewonnen door Irma 108 (vader Ladd P) van de familie Vosman uit Rijssen. Het reservekampioenschap was er voor Dynamic Espot Red (vader Fageno) van de combinatie Jan-Willem Hoftijzer uit Zwartewaal en Mark van Wichen uit Maasbommel.

Irma 108

Future Dream H. Alexandra wint de middenklasse en later het kampioenschap roodbont

De eerder genoemde Alexandra won voor het algemeen kampioenschap al de middenklasse. Zij versloeg de eveneens Kanudochter Drouner AJDH Aiko 1267 van de familie Albring uit Drouwenermond.

Future Dream H. Alexandra

Ook succes bij de oudere koeien voor Wijnker

De algemeen reseverkampioene Future Dream H Rossie won het kampioenschap bij de oudere koeien roodbont. Els 286 (vader Peeldijker Burnstyn) van Hendrik Jan Arendsen Raedt uit Barchem werd hier de reservekampioen.

Future Dream H Rossie

Terug naar het overzicht