Ledenvergaderingen

Gedurende het jaar worden ledenvergaderingen georganiseerd. Tijdens deze ledenvergaderingen worden diverse sprekers uitgenodigd om u te inspireren.

Op maandag 20 november 2017 vindt de ledenvergadering plaats in Dorpshuis Wezep om 20.00uur.

Op maandag 16 oktober 2017 hebben Pieter & Ralph Sommers, Rienk Jonkers en Anke Wismans de leden verteld over de speerpunten van hun melkveebedrijf. De invloed van de fokkerij op hun focus hebben ze uiteen gezet.

Heeft u deze vergadering gemist? Bekijk dan hier de presentatie.

Op maandag 24 april 2017 vond de jaarvergadering plaats. Na het presenteren van onder andere het financieel jaarverslag en het terugblikken op de activiteiten van afgelopen jaar heeft oud wielrenner Gert Jakobs een optreden geven. Gert heeft in zijn presentaties met praktische, aansprekende en grappige voorbeelden uit de topsport het belang laten zien van goede en gemotiveerde medewerkers in een organisatie. Hierbij heeft hij een aantal speerpunten rondom het samenwerking, respect en waardering, niemand kan het alleen, omgaan met tegenslag en de voorbereiding op goud.

Heeft u deze vergadering gemist? Bekijk dan hieronder de video om ook geinspireerd te raken door Gert Jakobs. http://www.youtube.com/watch?v=_zDB-F7D-vY#action=share